Hemsida

ASPO Sveriges framtid?

Print Friendly, PDF & Email

ASPO Sverige framtid ligger i vågskålen. Vi har ingen styrelse längre, vi var 3 personer på årsmötet 2019 och fick nästan ihop en styrelse, sedan kom pandemin och inget årsmöte kund hållas på två år. Nu har kassören slutat också och vi kommer inte åt banken längre då deras service var för dyr. Så jag har betalt hyra för hemsidan med egna pengar, men det börjar kosta lite mer nu.

Peak Oil inträffade troligtvis i november 2018 och jag har svårt att se att vi kommer att överträffa detta. Vilket kanske gör att vi inte har så mycket mer och tillägga, intresset för Peak oil har ju inte ökat för det. Och alternativen har heller inte ifrågasatts på något stort sätt, mer än bland vissa sakkunniga inom specifika områden, politiker och ekonomer för talan i dessa frågor utan fakta.

Så vad har ASPO Sverige för framtid? Ska jag avveckla hemsida eller ska vi försöka återstarta förningen med ett nytt årsmöte och ny styrelse? Vad har ni för åsikt? Det finns lite tid kvar senaste fakturan ska var betald 2024-01-30.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

8 Comments on “ASPO Sveriges framtid?

  1. Vore bra om informationen på hemsidan fanns kvar. Kan bidra med lite pengar.

  2. Finns det någon prognos för oljeproduktionen för längre tid framåt? 2030, 2035, 2040, 2045, 2050?

  3. Det är klart att jag ka bidra med några 100 lappar. Med först undrar jag vad som händer med ASPO på fb. Vem är administratör? Har Hallén stigit av ? Vem tar över och reglerar och stoppar alla porrspam? Gör du det Bengt?
    Hur stor är fakturan som ska betalas?
    Den stora frågan är om ASPO spelat ut den roll om föreningen/ organisationen en gång hade i opinionsbildning Vad anser Höök och Uppsalagänget. Om inte de visar intresse och engagemang finns det då någon skäl att hålla föreningen vid liv?

  4. Vad som händer på FB vet jag ine så myckt om. Arvid postar sina elbilsuppdateringar. Jag kan inget om FB är väldigt lite där och ser heller ingen porr där, och vad jag kan se finns bara seriösa inlägg. Jag tänkte bytta webbhotell till ett billigare och köra ett tag till. Jag kollar med Höök vad han anser.

  5. Jag fick lite problem med uppdatering av och fick byta ut vårt gamla tema. Försöker hitta ett annat som ska passa.

  6. Nu har jag bytt webhotel och fått igång det mesta. Kommer att få gå igenom lite mer.

Comments are closed.