Ekologi

15 fakta om den kommande vattenkrisen.

Print Friendly, PDF & Email

En genomgång av hur vi står inför en vattenkris på många platser på jorden. Vi håller på att uttömma vårt dricksvatten, hur lyckas man ta slut på något som är återvinningsbar resurs? Alternativ energi kan kanske hjälpa oss i frågan om energi, men för vatten finns inget sådant.15 Depressing Facts About The Coming Water Crisis.

Uppdaterat: 13 okt 2011
SvD har i dag artikel om att vattenbristen kan hota Finansbranschen! Det är lite märkligt att FN uppmanar Finansbranschen att se till att det finns färskt vatten, vattentillgången är viktig för alla nu levande organismer, men FN tänker på Finansbranschen, den har mycket större egna problem, som Bankindustrins Stalingrad.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious