Energi

Engelsk översättning på hela Bundeswehr Peak oil rapport

Print Friendly, PDF & Email

För ett år sedan kom Tyska arméns analys av Peak oil och då fanns bara en engelsk sammanfattning men nu har hela rapporten kommit ut på engelska och kan laddas ner här.Som Bundeswehr säger så verkar instinkten vara att glömma och förneka detta dilemma.

Gaining an illustrative picture of a subject is very much a matter of habit. When considering the consequences of peak oil, no everyday experiences and only few historical parallels are at hand. It is therefore difficult to imagine how significant the effects of being gradually deprived of one of our civilisation’s most important energy sources will be. Psychological barriers cause indisputable facts to be blanked out and lead to almost instinctively refusing to look into this difficult subject in detail.

Peak oil, however, is unavoidable (p. 91).

Det är ett viktigt dokument som borde läsas och diskuteras på alla nivåer i samhället.

Complete English translation of German military analysis of peak oil now available
__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

2 Comments on “Engelsk översättning på hela Bundeswehr Peak oil rapport

  1. Har försökt ladda ned den engelska versionen från ett flertal sidor men får svaret att filen är skadad och går ej att ladda ned?

Comments are closed.