Energi

HEADWIND”21 om vindkraftens baksidor.

Print Friendly, PDF & Email

En film om baksidan om vindkraftens utbyggnaden i landet av Alexander Pohl och Marijn Poels. Alexander är en före detta bankir från London som har jobbat med investering i förnybar energi. Sedan flyttade han till Jämtland och upptäckte nya vindkraftsparker. Han visar hur pengar egentligen styr allt allt, inte miljön utan avvänder klimatet som en ursäkt för att förstöra miljön. Det är finanskonst i den högre skolan för att tjäna pengar, på mångas bekostnad. Han har gått till domstol och överklagat, men som enskild kan man tydligen inte göra så.

Filmen har svensk undertext och hela filmen är här. Efteråt finns en frågestund.

__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious