Ekologi - Ekonomi

Ökande försäkringskostnader!

Print Friendly, PDF & Email

Under det gångna året så har kostnaderna för skador ökat säger bland annat, Munich Reinsurance ett stort återförsäkringsbolag. Totalt registrerades 950 naturkatastrofer under 2010, 90% av dessa var klimatrelaterade. Även Scientific American har en artikel om att klimatrelaterade skador har ökat. Skador i USA har ökat kostnaderna för försäkringsbolagen med 500% sedan 1980. Och i Ryssland tog värmeböljan i somras ca 56 000 liv, och regnen i Pakistan tog ytterligare 1 760 liv, i två onormala väderhändelser.

Increased insurance claims may be due to climate change – GREEN.BLORGE.com.

Som av en händelse så tar även SvD upp detta.
__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

2 Comments on “Ökande försäkringskostnader!

  1. Nice job! This is one of the better sites for this subject. Most of the others are full of nonsensical posts, and you waste tons of time trying to find what your looking for. At least here we can gain some knowledge about this stuff. Things change so fast, it gets above my level so quickly! Thanks for the great site. :-)

Comments are closed.