Energi

Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset

Print Friendly, PDF & Email

ASPO Internationals ordförande Kjell Aleklett, har deltagit i P3 radioprogram Morgonpasset. Blogen Bodis har skrivit ett inlägg om detta med länkar till de olika delarna här. Annars finns dom här.

1: Oljans kraftfulla tag om världen.
2: Vi kan inte leva som vi gör.
3: De skrattade åt mig förr”.
4: 25 % av oljan går till mat”.

Kjell är nu i USA på den årliga ASPO konferanssen som ASPO USA håller i. Där det föreslogs att ett nytt peak oil hälsningstecken. Det går att se detta på webben. Man tar upp skiffer olja och en massa andra saker.
Morgonpasset

Bodis: Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

One comment on “Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset

  1. Tycker verkligen att Kjell A ger sitt allra bästa i dessa 4 avsnitt ur Morgonpasset. Vill ni få en lättsmält introduktion till PO (peakoil) m a o att vi glider in i en tid med brist på olja /energi och vad det kommer att betyda för just dig i vardagslivet. Då ska du lyssna på dessa korta avsnitt från P3 Morgonpasset. Ungdomar som rumlar runt på Stureplan får ngt att tänka på. Jorden går inte under som Kjell Aleklett säger, utan vi möter en ny verklighet! Vinnaren är den som förstår och agerar, NU!

Comments are closed.