Ekonomi - Energi

Art Berman – År inte årtionde av skifferolja.

Print Friendly, PDF & Email

Vi har från många hört talas om skiffer revolutionen i USA, och USA som det nya Saudiarabien, att USA har hundra år med gas, USA kan hjälpa Europa att komma ur Rysslands energiberoende. I detta föredrag så dissekerar Art Berman det hela och kommer till en helt annan slutsats och på resan beskriver han kopplingen till Ekonomin och hur ZIRP påverkat priset på olja. Föredraget är på drygt 1 timme med Q&A på slutet. Bilderna som han använder finns här som pdf. Det är en väl värd tid att titta på föredraget.

[youtube id=”5Ae1fg44l7E”]

__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

One comment on “Art Berman – År inte årtionde av skifferolja.

Comments are closed.