Ekonomi - Energi

Gail Tverberg på Doomstead Diner! ggr 2

Print Friendly, PDF & Email

Gail Tverberg pratar i denna podcast om energi skulder och finansiell kollaps. Gail skriver dels på sin egen blogg och på The Oil Drum under alias Gail the Actuary, hon var revisor innan hon kom in på Energi och Ekonomi.
Dommstead Diner! har mycket information.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/95777982″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/97181106″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uppdaterat 17/6 och 18 med en till ett nytt avsnitt.

__________________
Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

One comment on “Gail Tverberg på Doomstead Diner! ggr 2

  1. Jadu, Bengt det var en riktig drapa, som verkligen inte ger några illusioner om en god framtida utveckling för vår olje – och skulddrivna tillväxtekonomi. I Gails långa föreläsning finns flera intressanta vinklingar som är mkt Dooming! Kanske vore det läger att plocka ut del godbitar ur föreläsningen!?

Comments are closed.