Ekonomi

Taleb om Black Swans

Print Friendly, PDF & Email
Nassim Taleb, författaren till ”The Black Swan” och ”Fooled by Randomness”, samtal med EconTalk värd Russ Roberts om hans senaste tankar om robusthet, bräcklig, skulder, försäkringar, osäkerhet, motion, moral, kunskap, och de utmaningar som ära och berömmelse för med sig. Det finns en intressant bit om skulder.
Programmet finns för avlyssning och som mp3 fil, eller i iTunes. Viktiga punkter är även nerskriven där.

Uppdaterat 2018-10-18: Det finns fler podcast med Nassim Taleb på EconTalk.

__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

One comment on “Taleb om Black Swans

  1. Mycket bra att påvisa skillnaden mellan prognoser och projektioner. Prognoser ges av ekonomer och slår nästan aldrig in medan projektioner är något helt annat (ofta från den fysikliska verkligheten) som alltid slår in.

Comments are closed.