Ekologi - Energi

Sveriges klimatmagasin synar oljetoppen

Print Friendly, PDF & Email

Det andra numret av Effekt ägnas åt Oljetoppen. Det kommer ut i handeln nu så detta är ingen recension, bara ett tips. En intervju med Richard Heinberg och en ”Oljetoppens ABC” är två av ingredienserna i denna grön-svarta anrättning. Ett möte mellan vi som oroar oss för energifrågorna och de som gör det samma på miljöns område är inte bara välkommet, utan helt nödvändigt för att politisk förändring ska kunna orkestreras ur dess båda rörelser. Så, tack Effekt och god läsning!

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

Doktorand i ekonomisk historia på Stockholms universitet där jag bland annat undervisar om finans- och energisektorns historia. Skriver regelbundet om samma ämnen för Ordfront magasin. Styrelsemedlem i ASPO Sverige.

One comment on “Sveriges klimatmagasin synar oljetoppen

Comments are closed.